sâmbătă, 13 aprilie 2013

O parte dintre colegii de suferinta de pe Zarca de la Aiud , perioada 1970-1974 (Multumesc domnului Ioan Rosca , pentru ele )





















2 comentarii:

  1. Este extrem de important de scos in evidenta continuarea genocidului comunist,inclusiv in forma detentiei politice distructive, dupa 1964. Pentru ca sa nu ne spuna unii "experti" ca era nevoie de vreo lege noua,speciala, pentru incriminarea vinovatilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,domnule Rosca,
    Va multumesc pentru faptul ca ai poposit cineva minute pe blogul meu.....e si asta un cistig pentru mine. Poate ati observat ca de mai multe luni nu am mai scris nimica, asta pentru faptul ca nu gasesc nici o usa deschisa , si la fel nu vad nicaierea ceva scris despre detinutii politici de dupa 1970.......desi la acea data am fost pe Zarca peste 300 de detinutii CSS (Contra Securitatii Statului ).
    Sa va spun ceva (din punctul meu de vedere ceva de ris ) : Am reusit sa primesc o invitatie aici la un post de radio local, pentru a povestii elevilor despre cele patimite de mine, de noi.............cu doua zile inaine , am primit un telefon anonim, prin care eram sfatuit ,daca mai doresc sa parasesc tara (pentru moment sint in Romania ), ar fi tare bine daca nu voi merge la nici o emisiune,"ca sa mintesc pe elevi "............
    Mi-am luat niste masuri de prevedere, asa ca acuma .....tot voi participa la aceasta emisiune de radio.
    Asa cum scriam intr-un alt articol......citez cuvintele unui securist ;" ceasul celor 25 de ani , la mine , continua sa ticaie mai departe ..............
    Incerc sa gasesc colegi de suferinta din acea vreme pentru a nu fi singur, dar din pacate, sau nu mai traiesc (ceea ce este greu de crezut ), sau le este frica sa apara in public..........asa ca incep si eu sa ma dau la o parte.....din pacate .
    Sa auzim numai de bine, cu respect Emil H.

    RăspundețiȘtergere